Johannes Larsen Museet

Udstillingen FUGL 2019 tager pulsen på dansk fuglekunst anno 2019 og præsenterer omkring 175 spændende værker af 75 forskellige kunstnere, i forskellige kunstarter og materialer, men med det til fælles, at alle værker har fuglen som motiv.

ARTNordic

Gine Preetzmann oplever en stor samhørighed med naturen og når hun bevæger sig rundt oplever hun meget intenst naturen. Alle disse sansningerne og fornemmelser, ja alt det der er svært at sætte ord på, det er det der er udgangspunktet for hendes billeder og skulpturer..

Artist Talk- Johannes Larsen Museet

Rigtigt mange kunstnere benytter sig af fuglen som motiv i deres kunst. Det blev understreget, da Johannes Larsen Museet udsendte et open call med en opfordring til danske fuglekunstnere om at indsende bud på fuglekunst.

ISSUU

Sommerprogrammet 2013 indeholder korte artikler om aktuelle og kommende udstillinger (Tara Donovan YOKO ONO – HALF A WIND SHOW og Louisiana Samling sommeren 2013 ), en præsentation af sommerens aktiviteter med dans og musik i Skulpturparken, litteraturfestivalen Louisiana Literature, sommeraftenworkshops og billedskoler, omvisninger, foredrag og meget mere. Medlemsfordele for klubmedlemmer og sommerfristelser fra Louisiana Café og Butik.

All rights reserved © Gine Preetzmann 2021